Monday, October 1, 2012

LinkedIn ja viimeaikaiset muutokset: notifikaatiot


Kesällä olin kovin iloinen siitä, että LinkedIn:in viestivirrasta siivottiin twiitit pois. Moni kontaktini oli linkittänyt Twitterinsä LinkedIn:iin, jolloin kaikki heidän päivityksensä tulivat sinne. Osa niistä liittyi heidän töihinsä, osa ei, vai kuinka monen työnkuvaan kuuluu esimerkiksi lenkkeily tai S-marketissa asioiminen? Koska itse laitan LinkedIn:iin vain ammatillisista sisältöä, minua ärsytti lukea näitä "mitä sattuu -päivityksiä" LinkedIn:stä, sillä useimpia kontaktejani seuraan Twitteristä, jossa seuraan "silloin kun minulle itselle sopii mitä sattuu - sisältöä mielenkiintoisilta ihmisiltä". LinkedIn:ssä odotin näkeväni erilaisia asioita.

LinkedIn ei asiasta niin innostunut, sillä heitä pelotti se, että etusivun viestivirrta hiljenee. Ehkä he ovat siksi alkaneet panostaa Facebookista tuttuihin ominaisuuksiin. Reilu viikko sitten bongasin notifikaatiot (löytyvät lipun kuvan alta palvelun yläosasta) jotka auttavat minua seuraamaan sitä, mitä LinkedIn:ssä on viime aikoina tapahtunut, esim:
  • kuka on vieraillut profiilissani
  • kuka on kommentoinut päivityksiäni tai tykännyt niistä
  • mitä LinkedIn-ryhmien viestiketjuissa tapahtuu
  • kuka on hyväksynyt kontaktipyyntöni
Samalla LinkedIn:in muisti on kasvanut, eli pääsen taas näkemään elokuussa tekemäni LinkedIn-päivityksen, josta tähän mennessä on tykätty jo 900 kertaa. Toimiikohan tämä suora linkki päivitykseen teillläkin? Elokuussahan viestimuisti oli vain 14 päivän mittainen, joten tykkäsin kovasti tästä uudistuksesta.

Odottelen myös uutta Endorsements-ominaisuutta LinkedIn:iin, mutta sitä ei kaiketi ole vielä Suomessa lanseerattu.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...