Monday, September 3, 2018

#CMADFI 2019 -teemat valitaan NYT

Tänään alkoi vuoden merkittävin #CMADFI-viikko. Ai miten niin? No tämän viikon perusteella selviää ensi kerran tapahtuman teemat.

Saimme erilaisissa ennakkokyselyissä noin 70 aihe-ehdotusta ja nyt niistä valitaan kiinnostavimmat. Lavalle - ja laivalle - ehdotuksista pääsee noin 15 kpl.

Käytä siis vaikutusvaltaasi ja kerro, mitkä aiheet sinua eniten kiinnostavat. Kyselyn yhteydessä on myös avoimia kohtia, joissa voit ideoida aiheita otsikoita pidemmälle. Eli jos sinulle tulee mieleen hyvä puhuja vaikka "Asiakas on aina oikeassa" -pohdinnalle, kerro siitä meille.

CMADFI-tapahtuma järjestetään ensi kerralla Viking Gracella 27-28.1.2019. Lähdemme Turusta sunnuntai-illalla ja ennen nukkumaanmenoa ehdimme jo hieman tutustua toisiimme. Meillä ei ole siis tällä kertaa jatkoja vaan etkot! :) Maanantain vastaisena yönä mukaamme hyppää toivon mukaan muutama ihminen Maarianhaminasta ja aamulla vielä lisää väkeä Tukholmasta. Risteily näkyy toivon mukaan myös tapahtuman ohjelmassa ja otsikoiden joukossa onkin Ruotsiinkin liittyviä aiheita. Ensi maanantaina selviää, mitkä otsikoista ovat kiinnostavimpia ja silloin alamme miettiä tapahtuman runkoa tarkemmin. Jos tahdot mukaan suunnittelemaan, liity mukaan suunnitteluryhmäämme Facebookissa. Ja jos sinulle tulee mieleen joku ruotsalainen vaikuttaja tai organisaatio, vinkkaa meille niistäkin.

Odotan jo innolla tapahtumaa, siitä tulee takuulla hyvin hauska ja opettavainen.

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...