Tuesday, February 16, 2016

Miten LinkedIn:ssä jaetaan linkki?

Viime päivinä on kaivattu markkinajargonin sijaan konkreettisempaa puhetta (asiasta bloggasivat Tarja Virmala ja Sanna Jylänki). Konkretia on minun toinen nimeni ja rautalankaakin löytyy käsilaukusta, ja siksi annan tällä kertaa ohjeet siihen, miten LinkedIn:ssä jaetaan linkki:
  1. kopioi (Copy) artikkelin www-osoite
  2. mene LinkedIn:in Home-sivulle
  3. klikkaa kohdasta Share an update
  4. liitä (Paste) linkki aukeavaan laatikkoon
  5. odota, että laatikon alle tulee artikkeliin liittyvä kuva ja teksti
  6. poista linkki laatikosta ja kirjoita siihen sen tilalle teksti, joka selittää miksi halusit ko. linkin kontakteillesi jakaa
  7. Jos linkki liittyy johonkin ihmiseen tai yritykseen, kannattaa tägätä ne mukaan. Se tapahtuu kirjoittamalla ensin @-merkki ja sen jälkeen nimi. Kun kirjoitat esimerkiksi @Johanna, sinulle aukeutuu valikko kaikista tuntemistasi Johannoista. Yritys tägätään samalla tavalla, esim. @Nokia.  
  8. Voit jakaa päivityksen monella tavalla. Oletuksena on valittu Public (jota suosittelen), mutta halutessasi voit jakaa linkin vain omille kontakteillesi. Jos olet linkittänyt Twitter-tilisi LinkedIn:iin, linkki menee halutessasi sekä LinkedIn:iin että Twitteriin. Twitterissä vain tulee merkkimäärä vastaan, joten päivityksestäsi menee Twitteriin vain ensimmäiset noin 120 merkkiä. Jos olet tägännyt kuvaukseen ihmisen, joka on yhdistänyt Twitter-tilinsä LinkedIn:iin, twiittiisi tulee automaattisesti oikea Twitter-handle.
  9. klikkaa ShareJos haluat harjoitella, voit vaikka jakaa linkin tähän bloggaukseen :).

MUOKS 5.2.2020

Tsekkaa millaisia LinkedIn-tuotteita uudesta verkkokaupastani löytyy!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...