Friday, July 11, 2014

Sometoimittajan terveiset Asuntomessuilta

Lisää messukuvia tulossa http://instagram.com/jjanhone
Asuntomessut ovat kesän yksi suurimpia tapahtumia ja tällä kertaa ne ovat hyvin lähellä minua, Jyväskylässä. Eilen pääsin tutustumaan alueeseen lehdistöpäivässä. Aluksi meillä oli tunnin tiedotustilaisuus (josta minä ainoana livetwiittasin). Teemakierrosten jälkeen meillä oli nelisen tuntia aikaa tutustua alueeseen ja tehdä siellä juttuja ja haastatteluita.

Median joukossa oli muitakin somettajia, mutta muut paikalla olleet bloggaajat olivat sisustusbloggareita. Heidän keskittyessään sisustukseen ja valokuvaamiseen minulla oli some-lasit päässäni haastateltavia etsiessäni.

Jyväskylä on uudistanut Asuntomessut-konseptia monilla tavoin, elokuussa on tulossa yötapahtuma (joka järjestetään kello 21-01), jolloin päästään ihastelemaan messualueen yövalaistusta, ollaanhan valoistaan tunnetussa Jyväskylässä. Uutta ovat myös mm. äijäparkki ja erilaiset teemareitit.
Historiaa tehtiin paitsi korkeudella, myös somella: eräällä asunnolla on ihan oma Instagram-tili! Mitenkäs Asuntomessut sitten itse somettaa? Käytössä on kolme some-kanavaa: Facebook-sivu, jossa järjestetään mm. kilpailuja, Pinterest-tili, jonne kerätään messuihin ja sisustamiseen liittyviä kuvia ja linkkejä, sekä Twitter, jota käytetään mm. tapahtumatiedotukseen. Kari Salmi kertoo oheisessa videossa someilusta tarkemmin:

 

Jaa ja seuraa muiden asuntomessukokemuksia somessa #asuntomessut-häsällä. Tervetuloa Keski-Suomeen Äijälänrannan asuntoihin tutustumaan!

No comments:

Post a Comment

Kiva kun kommentoit! Voit kommentoida myös anonyymisti, mutta spammikommentit poistetaan heti kun ehditään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...